Badges voor kleding


Jouw kleding een extra uitstraling geven met mooie geweven of geborduurde badges? De badges zijn verkrijgbaar met elke gewenste afbeelding of logo. Je kunt ervoor kiezen een opstrijkbare lijmlaag op je badges te laten aanbrengen of om je badges te laten opstikken. Meer weten over de mogelijkheden of advies over de keuze tussen weven of borduren? Neem contact met ons op.

Badges

Geweven Badges


Een gedetailleerde afbeelding of logo op een badge? Kies voor een geweven embleem. Door het gebruik van dunnere garen tijdens het weven, is de structuur van de badge erg fijn en de afbeelding duidelijk zichtbaar. Geweven badges zijn leverbaar in verschillende formaten, vormen en kleuren. Wij leveren de geweven badges ook in lage oplage.

Badges

Geborduurde Badges


Een logo of afbeelding laten borduren op een badge? Meerkleurige en zelfs full-colour design behoren tot de mogelijkheden. Borduren is een mooie en duurzame oplossing en heeft een luxe uitstraling. Geborduurde badges zijn leverbaar in verschillende formaten, vormen en kleuren. Wij leveren de geborduurde badges ook in kleine oplages.

START JOUW EIGEN KLEDINGLIJN

Enthousiast geworden?

Vraag een offerte aan
Veredeling

alle decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties
Duurzaamheid

Beter voormens en Milieu

Bekijk onze opties
grafische Studio

Laat jouw collectie ontwerpen

Bekijk onze opties