In-en Ompakservice


Eigen Label neemt werk uit handen met de in- en ompakservice. Wij verpakken de kleding voor jouw label en/of winkel per stuk , of bijvoorbeeld per 2 of per assortiment. We maken de verpakkingen op maat, in huisstijl. Lees meer over de mogelijkheden. Vragen? Neem contact met ons op.

inpak service

Inpakken en ompakken


Heb je een grote hoeveelheid kleding die je wilt inpakken? Wij nemen het werk uit handen. Ieder artikel verpakken we apart in een polybag. Kleine of grote oplages zijn voor ons geen probleem. Heb je een partij kleding of andere goederen verkocht maar zijn er andere verpakkingswensen dan die waarop het nu verpakt is? Wij kunnen deze partij vakkundig en snel op elke gewenste manier ompakken en voorzien van de juiste hangtags en barcodes e.d. Hierbij kun je rekenen op korte levertijden en scherpe prijzen.

verpakkingen

Verpakkingen


Jouw producten in op maat gemaakte verpakkingen? Eigen Label levert verpakkingen in alle soorten en maten. Van polybags tot barcodes en hangtags: alles is mogelijk. Wil je liever een custom made verpakking of hangtags voor jouw product? Onze designafdeling neemt alles uit handen. We ontwerpen de producten in de gewenste huisstijl. Herkenbaar als merk en opvallend tussen andere labels.

START JOUW EIGEN KLEDINGLIJN

Enthousiast geworden?

Vraag een offerte aan
Veredeling

alle decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties
Duurzaamheid

Beter voormens en Milieu

Bekijk onze opties
grafische Studio

Laat jouw collectie ontwerpen

Bekijk onze opties