Kinder en babykleding


Ben jij op zoek naar unieke babykleding of kinderkleding? Of wil je een eigen kinder kledinglijn opzetten? Zoek dan niet verder. Bij EIGENLABEL kun je allerlei soorten baby- en kinderkleding laten maken.

Zet een kinderkleding uit


Wie in de winkels kijkt, vindt hier veelal dezelfde babykleding en ook kinderkleding is lang niet altijd even leuk en onderscheidend. Bovendien hebben veel mensen hun twijfels bij de herkomst van deze kleding: is de kleding wel van eerlijke herkomst? En hoe zit het met de materialen? Zijn deze wel duurzaam geproduceerd Als wij jouw babykleding of kinderkleding maken, weet je zeker dat er van tevoren zorgvuldig is nagedacht over de herkomst en inhoud van het textiel. Wij kunnen met allerlei soorten decoratieve bewerkingen ervoor zorgen dat jouw kinderkleding opvalt in de makt. Of nu gaat om sweaters shirts, rompertjes of ondergoed, wij hebben het in huis. Eigen Label helpt je van begin tot het einde en heeft daarom alvast wat belangrijke punten voor je op een rijtje gezet.

KIES VOOR COMFORT EN KWALITEIT

Fijne materialen en zachte stoffen zorgen ervoor dat een kind zich heerlijk voelt in de kleding. Het wordt met plezier gedragen én dat straalt jouw kind ook uit. Comfort en kwaliteit zijn daarom erg belangrijk, zodat kleding altijd ondersteunend kan werken. Kies bijvoorbeeld voor een fijn basis textiel die op een makkelijke en manier goed worden gecombineerd met verschillende decoratieve bewerkingen. Door te kiezen voor kwaliteit, kies je voor duurzaamheid! Ook vrolijke kleuren, printjes en patronen maken kinderen erg blij.

De Juiste Maat

Het klinkt als een open deur, maar het is niet vanzelfsprekend. Het is echt belangrijk om de juiste kledingmaat aan te schaffen voor kinderen. Te klein is zonde, want dan kan het amper worden gedragen. Te groot kan een oncomfortabel gevoel geven voor het kind. Ook kan kleding dan zelfs belemmerend werken tijdens bijvoorbeeld het spelen of lopen, waardoor de activiteit wordt vermeden. Door hier bewust op in te spelen, voorkom je ongebruikte kleding en hoge kosten.

VERGROOT HET SPEELPLEZIER

Kinderen houden van heerlijk spelen en buiten klimmen en klauteren. Kinderkleding heeft daarom meer te voortduren, ook gaat het gemiddeld eenmaal vaker in de was. Daarom is het belangrijk dat er ook wordt gelet op de materialen van de kleding. Kan het goed (en vaker) in de was? Gaat het mee ondanks het buiten spelen? Dit kan worden voorkomen door te kiezen voor duurzame textielsoorten. Zo kan het kind onbezorgd genieten van het stoeien, klimmen en lekker spelen.

EIGEN LABEL HELPT JE VAN BEGIN TOT EIND

enthousiast GEWORDEN?

Vraag een offerte aan
DOWNLOADS

Download de brochure van onze partners


Wij hebben een aantal voorbeelden die je kunt bekijken. Dit is slechts een greep uit alle opties.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

SOL’S EUROPE BROCHURE

Click the button

STANLEY/STELLA BROCHURE

Click the button

CONTINENTAL CLOTHING BROCHURE

Click the button

Studio

Laat een
ontwerp maken

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textiel voor jouw merk

Bekijk onze opties
Veredeling

decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties