Baby - en kinderkleding


Loop jij al tijden met het idee om een eigen babylijn te beginnen? Of wil je een toch meer een lijn voor oudere kids? Wij kunnen je in het hele proces helpen met opzetten en produceren van kledinglijnen voor kids. Niet zomaar even een lijn, maar goed doordacht en met eerlijke en kindvriendelijke materialen.

Kinderkleding

Wil jij een eigen kinderlijn beginnen?


Wie kijkt naar het winkelbeeld van baby- en kinderkleding kom er al snel achter dat dit lang niet altijd overal even leuk en onderscheidend is. En toch blijft de markt van de kinderkleding steeds maar uitbreiden. Ook al moet je je soms afvragen of deze kleding wel van eerlijke herkomst heeft gezien de prijzen. Wij denken graag een stap verder in de juiste richting en zorgen voor duurzame materialen, kindvriendelijke verfstoffen en eerlijke arbeid. Voor een eigen baby-of kinder kledinglijn hebben wij diverse mogelijkheden voor productie. Enerzijds kunnen wij kiezen uit een groot assoriment aan basis kleding wat wij uit voorraad kunnen leveren en daarna kunnen bedrukken, borduren, labelen en verpakken. Deze mogelijkheid kan bijvoorbeeld al vanaf 25 stuks per kleur/model.

Bekijk onze basic producten
EEN kledinglijn custom-made

custom-made voor kids


Anderzijds kunnen wij ook kindercollecties custom-made laten maken bij verschillende gespecialiseerde fabrieken binnen Europa. Of nu gaat om hoodies, T-shirts of rompers. Wij kunnen je bijstaan in dit hele project. De minima van de custom-made oplossingen liggen wel een stuk hoger als de basis mogelijkheid. Deze begint vanaf 250 stuks per kleur/model. Het voordeel is wel, dat je volledig zelf het product kan samenstellen op pasvorm, model en kleuren.

Ik wil meer info over custom-made voor kids
Maak je droom waar

baby of kinder kledinglijn beginnen?

Vraag een offerte aan

Goed om te weten


COMFORT EN KWALITEIT

Zachte textielsoorten zorgen ervoor dat je kind zich comfortabel voelt en zijn kleding met alle plezier draagt. Comfort en kwaliteit zijn daarom erg belangrijk. Kies daarom voor een fijne duurzame textielsoort, die op een makkelijke en mooie manier gecombineerd wordt met verschillende decoratieve bewerkingen.

De Juiste Maatboog

Het klinkt als een open deur, maar het is echt belangrijk om de juiste kledingmaat aan te kiezen voor kinderen. Te klein is zonde, dat wordt niet gedragen en te groot kan een oncomfortabel gevoel geven voor het kind. Door de juiste maatboog voor jouw kledingmerk te kiezen kun je jouw klant volledig bedienen qua grote.

VERGROOT HET SPEELPLEZIER

Kinderen houden van klimmen en klauteren en daarom heeft hun kleding echt wat te voortduren. Het is belangrijk dat er goed wordt gelet op het materiaal van het textiel. Kan het goed gewassen worden en wordt de stof niet stug na het wassen? Om dit tegen te gaan kun je kiezen voor duurzame textielsoorten.

grafische Studio

Laat jouw collectie ontwerpen

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textielvoor jouw merk

Bekijk onze opties
Veredeling

alle decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties
grafische Studio

Laat jouw collectie ontwerpen

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textielvoor jouw merk

Bekijk onze opties
Veredeling

alle decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties