BASIC kledingproductie


Wij verzorgen complete professionele kledinglijnen voor modelabels van particulieren, gevestigde merken en bedrijven. Door ons kleding customizing concept is het eigenlijk voor iedereen mogelijk een eigen kledinglijn op te zetten. Wij zorgen ervoor dat de juiste ‘look and feel’ tot uitdrukking komt op de zorgvuldig geselecteerde kledingstukken. Van basic items tot super trendy mode styles. Daarna zoeken we de meest passende bewerkingen bij jouw lijn, want dit is natuurlijk het visitekaartje voor jouw doelgroep. En de productieaantallen? Die hoeven echt niet spectaculair hoog te zijn om iets voor jezelf te kunnen realiseren.

Wij verzorgen je complete productie


Wij hebben twee manieren voor het maken van een productie. De meest voorkomende richting is standaard kledingproductie waarbij wij bij diverse leveranciers in Europa allerlei soorten onbewerkte kleding kunnen inkopen die wij daarna kunnen voorzien met een tal van decoratieve bewerkingen, labels, hangtags en verpakkingen. Het voordeel hiervan is dat dit al in lage aantallen gemaakt kan worden, de productietijd redelijk kort is. Perfect is voor beginnende fashion ondernemers. Uiteraard zit je wel vast zit aan de modellen, pasvormen en kleuren van deze leveranciers. Dit “standaard” traject duurt, na goedkeuring van de digitale proeven meestal zo’n 4 weken afhankelijk van welke bewerkingen je kiest. Enthousiast geworden?

 

Voordelen van basic kledingproductie


  • Lage aantallen al vanaf 25 stuks per model/kleur
  • Kortere productietijd
  • Makkelijk na te bestellen
  • Kwaliteit bewerkingen zelf te bepalen

EIGEN LABEL HELPT JE VAN BEGIN TOT EIND

IK WIL EEN EIGEN KLEDINGLIJN!

Vraag een offerte aan

Voorbeeld basic kledingproductie


Hieronder zie je een voorbeeld met een aantal opties die mogelijk zijn.

Hier zie je een voorbeeld wat we allemaal met een standaard productie kunnen aanbrengen en veranderen aan een kledingstuk.

Voorbeeld basic kledingproductie


Hieronder zie je een voorbeeld met een aantal opties die mogelijk zijn.

Hier zie je een voorbeeld wat we allemaal met een standaard productie kunnen aanbrengen en veranderen aan een kledingstuk.

EIGENLABEL Werkwijze

stappenplan voor een productie


Om je zo goed mogelijk op weg te helpen met jou merk, hanteren wij een bepaalde werkwijze.

01. OPSTELLEN VAN HET BUSINESSPLAN

Voordat we met het productietraject kunnen starten, vragen wij je om een businessplan op te stellen. Het is van groot belang dat jezelf weet hoe je merk, doelgroep en tijdslijn eruit gaan zien. Daarnaast speelt je financiële overzicht een leidende rol.

INFO VOOR beginners

02. VRAAG EEN
OFFERTE AAN

Aan de hand van jouw businessplan kunnen we als eerste een globale offerte opstellen om te kijken of jouw budget en wensen met elkaar overeenkomen. Als je dan akkoord bent met de offerte gaan we verder met een afspraak in de showroom

Vraag een offerte

03. MAAK EEN AFSPRAAK IN DE SHOWROOM

Na de offerte maken wij een vrijblijvende afspraak in de showroom om daar je collectie te gaan doorspreken. We gaan hier dieper in op de ontwerpen en doelgroep van jouw merk en de producten die daarbij passen.

Maak een afspraak

04. ZOEKEN NAAR HET JUISTE TEXTIEL

Op basis van jouw ontwerpen zoeken we samen naar het juiste textiel. Ga je voor streetwear, casual look en feel of toch liever een klassieke business uitstraling. Neem een duik in ons ruime assortiment en laat je inspireren.

Textiel assortiment

05. DECORATIEVE BEWERKINGEN

Zodra we klaar zijn met het uitzoeken van het textiel gaan we verder met het zoeken naar de juiste prints, labels of andere unieke bewerkingen. Jouw kledinglijn moet natuurlijk ver boven alle andere merken gaan uitsteken.

DECORATIEVE BEWERKINGEN

06. EXTRA BEWERKING SERVICES

Om je kledinglijn af te maken hebben wij nog een tal van extra services te bieden. Bijvoorbeeld het assortiment aan geweven labels, verpakkingen en verkoop display’s. En zelfs productfotografie kunnen wij mee helpen.

EXTRA SERVICES

07. DIGITAAL ONTWERP VOORSTEL

Nadat al het textiel, bewerkingen en verpakkingen zijn besproken, de offerte is aanbetaald, wordt er een digitaal voorstel gemaakt. Pas zodra dit voorstel door jou is goedgekeurd, gaan we verder met de productie van je collectie.

Meer over ontwerpstudio

08. LEVERING VAN JE COLLECTIE

Als het hele traject is afgerond en het restant van de factuur is betaald, kunnen wij jouw collectie via onze koeriersservice naar je toe brengen, uiteraard ben je altijd van harte welkom om het zelf op te halen bij EIGENLABEL in Volendam.

ROUTE NAAR EIGENLABEL
DOWNLOADS

Download de brochure van onze partners


Wij hebben een aantal voorbeelden die je kunt bekijken. Dit is slechts een greep uit alle opties.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Studio

Laat een
ontwerp maken

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textiel voor jouw merk

Bekijk onze opties
Veredeling

decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties