AANGENAAM, WIJ ZIJN EIGENLABEL


Wij zijn een full service bedrijf op het gebied van kledingproductie, corporate fashion en unieke merchandise. Ben jij op zoek naar een producent die met je mee denkt, professioneel adviseert en net even dat stapje extra voor je doet? Aangenaam, wij zijn EIGENLABEL.

wie zijn wij

OVER EIGEN LABEL


Wij zijn een full service bedrijf of het gebied van kledingproductie, corporate fashion en unieke merchandise en is opgericht in 2016. Drie ondernemeningen die, met passie voor kleding, elkaars pad kruisten bleken door het bundelen van hun krachten een sterke positie in de nederlandse kledingproductie markt te kunnnen neerzetten. Tegenwoordig is het team van 3 uitgebreid naar 10 gemotiveerden en vakkundige mensen. Naast de kledingproductieis er sinds dit jaar ook een afdeling EIGENLABEL merchandise ontstaan, waar we unieke en custom merchandise maken. Samen, met een sterke visie op de toekomst, zorgen wij voor top kwaliteit producten en een hoge klantevredenheid.

ONZE VISIE

kernwaarden van customization

Wij staan voor kwaliteit en meerwaarden van clothing custimazation en geloven dat je meer kan halen uit jouw doelgroep door onze ruime keuze aan mogelijkheden.  Dagelijks creëren wij waardevolle oplossingen en zijn continu bezig met het testen van nieuwe materialen en bewerkingen. Ook zitten wij, voor laatste fashiontrends, dicht op de markt om deze zo te kunnen vertalen in de kledingcollecties van onze klanten. En… kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit en wij zijn absoluut geen dozenschuivers …

Onze kernwaarden

  • Meer dan een zeefdrukker
  • Premium en duurzame kwaliteit
  • Partner voor de lange termijn
  • Continue innovatie
  • Jong bedrijf met vakmensen

Tevreden klanten

De klant is fashionkoning


Wij staan voor de beste service uit ons vak en hoge  kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Geen idee is voor ons te gek. Dus loop jij al tijden met het idee om in de fashion branche te gaan ondernemen dat zijn wij, bij uitstek, de partij om een langdurige relatie mee aan te gaan. Heb je vragen over hoe wij werken? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


ONS TEAM

het eigenlabel Team