WIJ DOEN MEER DAN
ALLEEN MAAR PRODUCEREN


Altijd al een eigen merk of kledinglijn willen hebben? Heb je ontzettend veel goede ideeën wat betreft kleding en ontwerpen maar weet je niet hoe je dit moet realiseren? Wij doen er alles aan doen om voor onze klanten een goede, passende oplossing te vinden: of je nu op zoek bent naar kleine volumes of grote volumes tegen een lage prijs, een eenvoudig ontwerp of op maat gemaakte producten met gedetailleerde afwerking – wij kunnen het regelen.

KLEDINGPRODUCTIES


Wij verzorgen professionele kledinglijnen voor modelabels van particulieren, gevestigde merken, retailers en bedrijven. Door ons kleding customizing concept is het voor iedereen mogelijk een eigen lijn neer te zetten. En de productieaantallen? Die hoeven echt niet spectaculair hoog te zijn. Wij starten bijvoorbeeld al met 25 stuks per model/kleur.

Meer over kledingprodutie

PRIVATE LABEL


Ben je op zoek naar private label voor jouw merk of onderneming, dan zijn wij hier ook een uitstekende partner voor. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van kledingproductie en de relatie met diverse vaste fabrieken binnen en buiten Europa, zijn wij in staat perfecte custom made collecties te leveren.

Meer over Private label

EIGEN ONTWERPSTUDIO


Heb jij zelf niet de expertise in huis om ontwerpen voor je eigen merk te maken? Dan kunnen wij je daarmee helpen. Wij hebben een ervaren team van vakkundige ontwerpers in huis die je kunnen bijstaand met ontwerpen en collectioneren van je collectie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van ontwerp?

Meer over Onze ontwerpstudio

LABELS & hangtags


Om jouw merk een compleet eigen identiteit te geven, kun je gebruikmaken van ons assortiment labels en hangtags voor je product. Een geweven neklabel geeft jouw kleding bijvoorbeeld al een stuk professionelere uitstraling. Labels en hangtags kunnen helemaal in eigen opmaak, materiaal en formaat worden gemaakt.

Naaistudio's


Wij beschikken over diverse eigen naaistudio’s met vakkundige mensen die van allerlei professionele confectiewerkzaamheden kunnen verrichten. Denk bijvoorbeeld aan het in- en opnaaien van geweven labels, knopen vervangen of complete mouwen verwisselen. Het is zelfs mogelijk om eigen kledingstukken elkaar te confectioneren.

Verpakkingen en inpak-service


Wij leveren een groot assortiment aan polybags, verzendzakken en luxe dozen, eventueel duurzaam en compleet in eigen huisstijl. Tevens kunnen wij luxe en custom made verpakkingen leveren. Onze eigen verpakkingsservice kan alle kledingstukken naar de wens van elke klant verpakken en voorzien van barcodestikkers.

Fotografie/video Service


Fotografie is een belangrijk onderdeel voor elke webshop. Klanten moeten duidelijk kunnen zien hoe het item wat ze aanschaffen eruit ziet. Wij bieden daarvoor een fotografie/video service aan, wat elk kledingstuk naar de wens van de klant vast kan leggen. Daarbij maken we gebruik van de meest moderne foto – en videoapparatuur.

EIGEN LABEL HELPT JE VAN BEGIN TOT EIND

enthousiast GEWORDEN?

Vraag een offerte aan
Studio

Laat een
ontwerp maken

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textiel voor jouw merk

Bekijk onze opties
Veredeling

decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties