Sport kledinglijn


De markt in sportkleding wordt steeds groter, sportfashion is big business. Een eigen sportkledinglijn laten ontwerpen en produceren behoort bij ons tot een van de vele mogelijkheden. Juist in deze tijd, wanneer half Nederland naar de sportclub rent, is het een perfect moment om met eigen sportkleding te komen.

EIGEN SPORTKLEDINGLIJN

Sportfashion is big business


Wij hebben voor vele sporten een groot assortiment basic kleding, die we desgewenst kunnen voorzien van allerlei decorative bewerkingen. Bijvoorbeeld bedrukkingen, borduringen of badges. Je kunt je complete outfits bij ons samenstellen en voorzien van logo’s en sponsoren. Kun ju uit de catalogi niks naar wens vinden dat hebben we ook als mogelijkheid om je collectie custom made te llaten produceren zodat je elk stiksel of kleur zelf kan bepalen. Dus ben je opzoek naar: running-, wielren-, tennis-, voetbal- of fitnesskleding? Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Vraag een offerte aan
Sportkleding voor jouw team

TEAM SPORTLIJNEN


Ook voor complete sportteams leveren wij kleding op maat.

Vraag een offerte aan
EIGEN LABEL levert voor veel sporten

BEN JIJ AL SPORTiEF GEWORDEN?

Vraag een offerte aan

Materialen

De materialen van sporttextiel is één van de belangrijkste dingen om mee rekening te houden bij het kiezen van jouw sportkleding. Voor sporttextiel wordt veelal gekozen voor materiaal wat "ademt". Dit zorgt voor het afvoer van transpiratie, wat weer je vocht- en temperatuurregeling verbetert. Vermijd bijvoorbeeld katoen, dit houdt eerder vocht vast. Wat dat betreft is de keuze enorm.

Ondersteuning

Het ontwerp van je eigen kledinglijn is natuurlijk heel erg belangrijk. Maak een duidelijk logo voor jouw merk, of laat dit ontwerpen door onze studio. En denk er meteen aan wat je ermee zou willen doen. Je kunt bijvoorbeeld labels en hangtags bij ons laten maken met jouw eigen logo erop die we kunnen gebruiken voor je kleding.

Temperatuur

Een kledingcollectie samenstellen is een vak apart. Je bent er niet met zomaar wat geprinte t-shirts. Om een compleet product te maken kun je denken aan labels, hangtags en verpakkingen. Stel daarom een collectie samen die goed bij je doelgroep past.

DOWNLOADS

Download de brochure van onze partners


Wij hebben een aantal voorbeelden die je kunt bekijken. Dit is slechts een greep uit alle opties.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

SOL’S EUROPE BROCHURE

Click the button

STANLEY/STELLA BROCHURE

Click the button

CONTINENTAL CLOTHING BROCHURE

Click the button

Studio

Laat een
ontwerp maken

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textiel voor jouw merk

Bekijk onze opties
Veredeling

decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties