EIGENLABEL EN STANLEY/STELLA


Altijd al een eigen merk of kledinglijn willen hebben? Heb je ontzettend veel goede ideeën wat betreft kleding en ontwerpen maar weet je niet hoe je dit moet realiseren? Wij doen er alles aan doen om voor onze klanten een goede, passende oplossing te vinden: of je nu op zoek bent naar kleine volumes of grote volumes tegen een lage prijs, een eenvoudig ontwerp of op maat gemaakte producten met gedetailleerde afwerking – wij kunnen het regelen.

STanley/Stella

Officiële Stanley/Stella dealer


Sinds de start in 2012 pakt STANLEY/STELLA uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Dit merk ziet het als een missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met trots wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw enthousiasme brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces

Daarom zijn wij trots om te vermelden dat wij een officiële Stanley/Stella dealer zijn. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen van dit merk stelt op het gebied van kwaliteit en verwerking.

STanley/Stella

Bekijk de complete collectie


Om zijn betrokkenheid bij zowel het milieu als ethiek te bewijzen, is het merk GOTS, OCS Blended, OCS 100, Oeko Text gecertificeerd en is het lid van de Fairwear Foundation voor alle ethische kwesties.

BEKIJK DE COMPLETE COLLECTIE
Eigen Label helpt je van begin tot eind

enthousiast GEWORDEN?

Vraag een offerte aan
Studio

Laat een
ontwerp maken

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textiel voor jouw merk

Bekijk onze opties
Duurzaamheid

Beter voor mens en milieu

Bekijk onze opties