WAT DOEN WIJ?


EIGENLABEL is een full service bedrijf op het gebied van simpele kledinglijnen, geavanceerde modecollecties en corporate fashion. Wij zijn niet zomaar een zeefdrukkerij, maar ondersteunen in het complete proces van de ontwikkeling van kledingmerken. Door ons uitgebreide netwerk aan textiel- en bewerkingsleveranciers kunnen wij, met onze basic kledingproductie, kleding customizen tot elk gewenste eindresultaat. Zoek je liever een private label custom-made oplossing? Geen probleem, Wij werken met diverse fabrieken in Europa o.a. Portugal en Turkije, waar wij dit maatwerk op professionele wijze kunnen laten produceren.

Kledingproductie

BASIC KLEDINGPRODUCTIE


Bij de basic kledingproductie gaan wij uit van bestaande kledingstijlen die we bij diverse leveranciers in binnen- en buitenland kunnen inkopen en daarna kunnen voorzien van neklabels, bedrukkingen of borduringen, hangtags en verpakkingen. Alles uiteraard naar eigen ontwerp van onze klanten. Deze mogelijkheid is uitermate geschikt voor startende fashionondernemers omdat de oplages hierbij niet zo hoog hoeven zijn. Je kunt al beginnen met 25 stuks per kleur/model. Bekijk ons complete stappenplan en laat je inspireren om je eigen label te beginnen.

Begin nu je eigen kledinglijn
CUSTOM-made Kledingproductie

PRIVATE LABEL CUSTOM MADE


Wij je jouw kledingcollectie meer tot op de stiksels helemaal zelf kan bepalen, dan hebben wij de mogelijkheid tot het produceren van een custom-made private label. Bij deze producties, die wij in gecertificeerde fabrieken in Europa onderbrengen, bepaald je zelf als klant de stoffen, pasvorm, kleuren en details van je kledingstijlen. Uiteraard kunnen wij hier in adviseren, mee helpen ontwerpen en zullen wij de productiebegeleiding doen naar onze fabrieken. De productieaantallen van een custom-made traject liggen wel hoger en beginnen vanaf 250 stuk per kleur/model.

Meer over Private label
Bedrijfskleding

BEDRIJFSKLEDING of
CORPORATE FASHION


Bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling van jouw organisatie. Wij noemen we dit liever Corporate fashion omdat wij graag een stap verder gaan in het bedenken, ontwerpen en produceren van bedrijfskleding of merchandise voor personae of fans van jouw bedrijf. Marketingtechnisch is er natuurlijk geen betere reclame als dat mensen graag in kleding van jouw merk willen lopen.

 • Professionele bedrijfskleding met een moderne touch
 • Hoogwaardige werkkleding voor horeca en andere sectoren
 • Kleding en merchandise voor evenementen

Vraag een offerte aan
FashionOndernemer

BEN JIJ EEN STARTER
OP DE KLEDINGMARKT?


Dat klinkt echt te gek, je eigen kledinglijn ontwerpen, produceren en daarna verkopen? Loop jij ook al langer met deze ideeën in je hoofd? Bij EIGENLABEL is dit simpel te realiseren. Wij kunnen je helpen met het bedenken, ontwerpen en produceren van jouw eigen kledinglijn. Door ons grote netwerk van leveranciers en textielbewerkers, kunnen wij je voorzien van unieke kledingcollecties. En hebben we je kledinglijn staan, dan kunnen wij je adviseren over seizoensplanning en marketingmogelijkheden. Ben je al geïnspireerd geraakt?

 • Eigen collecties in lage aantallen
 • Neklabels naar eigen ontwerp
 • Hoge kwaliteit textiel
 • Afgewerkt in eigen verpakking

Vraag een offerte aan
Sportkleding

EEN EIGEN
SPORTMERK


Sporten en er qua sportkleding ook nog eens goed uit zien wordt tegenwoordig een steeds belangrijker onderdeel van ons leven. De markt voor sportkleding wordt daardoor ook steeds groter en groter. Heb jij ideeën om iets in deze markt te gaan opzetten dan kunnen onze mensen, waarvan sommige een gespecialiseerde sport achtergrond hebben, je hiermee uitstekend helpen. Wij kunnen adviseren in de juiste sportieve stijlen, ademende stofsoorten en zachte rekbare bedrukkingen. Laat ons je ideeën weten en wij zorgen voor jouw eigen professionele sport kledinglijn.

 • Ruime keuze uit sportkleding
 • Unieke sport bewerkingen
 • Hoge kwaliteit textiel
 • Custom-made sportkleding mogelijk

Vraag een offerte aan
Kinder kledinglijn

KLEDING VOOR DE JONGSTEN


Kinderkleding is ook een snel groeiende markt omdat er veel mensen zijn met het idee voor een eigen baby- of kinderkledinglijn. Kwaliteit is daarbij erg belangrijk, onze kinderen houden natuurlijk van heerlijk spelen, klimmen en klauteren en daarom heeft deze kleding vaak meer te voortduren. Wij hebben een groot assortiment aan hoge kwaliteit en duurzame baby- en kinderkleding die we op unieke wijze kunnen bewerken en verpakken.

 • Groot assortiment baby- en kinderkleding
 • Duurzaam en hoge kwaliteit
 • Unieke bewerkingsmogelijkheden
 • Leverbaar in lage aantallen

Vraag een offerte aan
Duurzaamheid

EEN DUURZAME KLEDINGLIJN


Heb jij idee om een duurzame kledinglijn te beginnen? Wij hebben een groot assortiment met duurzame kledingstijlen van GOTS gecertificeerde merken. Tevens hebben wij de mogelijkheden om kledingprints te maken met duurzame inkt op waterbasis. Maar wij gaan nog een stap verder, want zelfs de labels van duurzaam materiaal en gerecyclede verpakkingen kunnen wij als een van de weinigen in Nederland ook leveren. Kortom een compleet duurzaam product.

 • Textiel van GOTS gecertificeerde merken
 • Hoge en duurzame kwaliteit
 • Label van duurzame materialen
 • Gerecycelde verpakkingsmogelijkheden.

Vraag een offerte aan
EIGEN LABEL HELPT JE VAN BEGIN TOT EIND

enthousiast GEWORDEN?

Vraag een offerte aan
grafische Studio

Laat een
ontwerp maken

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textiel voor jouw merk

Bekijk onze opties
Veredeling

decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties